Maak kozijnen weer houtbaar!

Houtsparend kozijnherstel

Over dorpelvervanging - Renoveren, herstellen en opplussen

Volledige vervanging van aangetaste houten kozijnen is ouderwets en overbodig geworden. Onze in de praktijk gewortelde bouw- en onderhoudsexpertise, gecombineerd met de materiaal-eigenschappen van Hollodeen® en Durodeen®, maken uw renovatieprojecten eenvoudiger, toegankelijker, duurzamer en efficiënter dan ooit.

deelvervanging op maat

Aangetaste kozijnen krijgen een tweede leven, dankzij deelvervanging op maat. Onder het motto 'Behoud het goede, vervang het slechte' biedt DTS®ReFlex kostenefficiënte oplossingen voor het herstellen van kozijnen met behoud van de authentieke uitstraling van gebouwen.

compleet renovatiesysteem

Het hele kozijn vernieuwen vanwege enkele rotte plekken? Dat is niet meer van deze tijd. De aangetaste plekken, maar ook kwetsbare delen en verbindingen kunnen nu effectief worden hersteld en beschermd. De gepatenteerde materialen Hollodeen® en Durodeen® vormen de basis van een compleet renovatiesysteem dat voorziet in kostenbesparende oplossingen voor alle praktijksituaties.

Durodeen-kunststoftoepassingen zijn als 1e geëindigd bij de verkiezing voor het Beste ondernemersidee van Oost-Nederland 2013. Busioness Match Oost 2013
Bij de verkiezing ging het om businessideeën die innovatief én duurzaam zijn. De jury verkoos, mede op grond van de voorbeelden van toepassingen bij duurzaam kozijnherstel, Durodeen tot het beste idee.